Idee voor Sinterklaas of Kerst

HYALURON GESCHENKBOX

Voor dat we het in de gaten hebben is het weer zover! Sinterklaas en de kerstdagen. Nog geen idee wat je moet geven? De geschenkbox Hyaluron is het ultieme geschenk.

De geschenbox bevat een hyaluron 2.0 gezichtsgel met een door ontwikkelde vorm van hylauronzuur. De huid wordt daardoor nog beter gehydrateerd en kan het vocht beter opslaan. Voor een glad en stevig huidgevoel met onmiddellijk effect. Een hyaluron gezichtscrème met actieve bestanddelen met waardevol hyaluronzuur, dat de vochtbalans van de huid verbetert en tegen vochtverlies beschermt. In combinatie met voortreffelijke, natuurlijke oliën verzorgt het hyaluronzuur de huid intensief en maakt haar duurzaam soepel. En tevens zit er een trendy armband in met strass steentjes.

69,95  NU 59,-

 

Share This:

Geef een reactie