Feest bij Huidverzorgingspraktijk Jindra

Feest bij Huidverzorgingspraktijk Jindra

December is een feest maand499d0dcb-b733-4769-9455-3edabadbceb2

Ook bij Huidverzorgingspraktijk Jindra is het feest! Er is namelijk gestart met de verbouwing van de garage. De bouw gaat lekker voorspoedig, de garagedeur is er al uit, en de ruimte is al verdeeld. Half december komt het keukenblok en rond de kerst het kozijn waar de ramen en deur in komen. Ik kan niet wachten om jullie allen te verwelkomen in de nieuwe salon!

Zoals je misschien weet, was ik het afgelopen jaar op zoek naar een tweede merk die huid verbeterend werkt. Dit heb ik nu gevonden in het merk Hannah. Sinds 1979 staat Hannah voor huidverbetering. Het leuke van dit bedrijf is dat het een Nederlands bedrijf is. Ze produceren hun eigen producten met natuurlijke ingrediƫnten en de producten zijn in staat om jouw huid te verbeteren. Ik ben op training in Voorthuizen geweest en heb examen gedaan in de unieke werkwijze van Hannah. Ben je ook nieuwsgierig geworden, maak dan een afspraak voor een Hannah behandeling.

Wat is er veranderd?

De reinigingsbehandeling 1 en 2 hebben andere prijzen. De reinigingsbehandeling 1 gaat komen op 25 euro. De reinigingsbehandeling 2 op 35 euro. De anti age en de acne behandeling worden een Hannah behandeling. Dit is omdat met Hannah het meeste uit de huid gehaald gaat worden. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op mijn vernieuwde site!

 

Zoek je nog een cadeau? Denk dan aan een cadeaubon van huidverzorgingspraktijk Jindra

Share This:

Geef een reactie