Let´s detox!

hannah-cleanse-clean-lets-detoxOmdat we het jaar fris willen beginnen is het fijn om je huid een oppepper te geven. Dit doen we door een detox kuur aan je huid te geven. cleansing clay is een diep reinigend ¨detox masker¨ op basis van twee rijke kleisoorten. Hierdoor krijgt de huid op een zachte en milde wijze een intensieve detox-behandeling. Dit masker doet wat het beloofd, een gekalmeerde, mooie en egale huid

Breng de cleansing clay na het reinigen van je gezicht gelijkmatig aan. Je kan lekker gaan relaxen, maar als je daar geen type voor bent, kun je ondertussen je tanden poetsen of iets anders doen. Laat het 10 minuten intrekken en verwijder het met een lauw warm kompres of je kunt het onder de douch afwassen. Na reinigen met de sensitive skin lotion. Je mag de cleansing clay gerust meerdere malen per week gebruiken.

cleanse-en-clean-pakket

Share This:

Geef een reactie