Brilliant touch

Brilliant touch

Een selfie maken zonder filter? Dankzij de Brilliant Touch van hannah is elke selfie een succes en zijn filters niet meer nodig!

De unieke revolutionaire formule bevat Lumière, een wit diamant poeder. Dit luxueuze poeder zorgt voor een direct soft focus-effect dankzij de lichtweerkaatsende werking. Hierdoor krijgt de huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere én mooie egale uitstraling, zelfs zonder make-up!

hannah zou hannah niet zijn als het ook niet een huidverbeterend product zou zijn! De samenstelling van Brilliant Touch is op de langere termijn intensief huidverbeterend, bij rimpels en met name huidverslapping. Dit is onder andere te danken aan de toevoeging van de hightech-werkstof Progeline™.
Progeline™ bestaat uit 3 hoogwaardige aminozuren. Deze combinatie vermindert effectief de verschijning van rimpels en pakt met name huidverzakking/huidverslapping uitzonderlijk krachtig bij de kern aan. Brilliant Touch bevat tevens een lage concentratie siliconenolie. Deze olie is in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en gematteerd achter te laten, zonder enig vetspoortje.

*Zolang de voorraad strekt.

Share This:

Geef een reactie