Contact info

Beukenhout 23
1787RB, Juliandorp
06-30254003
info@beautybyjindra.nl

Bindweefselmassage (30 min)

Als je ouder wordt, wordt de aanmaak van collageen en elastine minder in je bindweefsel. Collageen en elastine zijn nodig voor een goede conditie van ons bindweefsel en voor het strakker uitzien van onze huid. De Bindweefselmassage stimuleert de huid doorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

 • Verbetering van de huidconditie
 • Stimulatie van de huid doorbloeding
 • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Verbetering van de opname van werkstoffen
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Bevordering van de celdeling
 • Verbetering van de huidstructuur en huid teint
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 • Verbetering van de huidweerstand

De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de Hannah producten bovendien vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen.

Bindweefselmassage met botox en fillers

De Bindweefselmassage is aan te raden als voorbehandeling bij behandelingen met fillers of botox. Het zorgt ervoor dat de verklevingen onder de huid worden opgelost en de botox of fillers makkelijker in de huid kan worden geïnjecteerd. Na het zetten van de botox of fillers, mag je twee weken geen bindweefselmassage doen. Na de twee weken is dat volkomen veilig weer te doen.

Wat zit er in de behandeling?

 1. Reiniging van het gelaat
 2. Bindweefselmassage van 30 minuten
 3. Herstellende crème

Boek nu online je afspraak!

Laden...