Contact info

Beukenhout 23
1787RB, Juliandorp
06-30254003
info@beautybyjindra.nl

Bindweefselmassage kuur 6x

Bindweefselmassage is een manier om het ouder worden zoveel mogelijk te vertragen. Je huid wordt op een natuurlijke manier gelift. Het bindweefsel wordt door de massage lekker losgemaakt en waar het verkleefd komt weer doorbloeding. Je gezicht ziet er na de behandeling weer vol en stralend uit.

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naar mate de kuur vordert wordt je huid soepeler en gaat de structuur van je huid er steeds beter uitzien.

Bindweefselmassage met botox en fillers

De Bindweefselmassage is aan te raden als voorbehandeling bij behandelingen met fillers of botox. Het zorgt ervoor dat de verklevingen onder de huid worden opgelost en de botox of fillers makkelijker in de huid kan worden geïnjecteerd. Na het zetten van de botox of fillers, mag je twee weken geen bindweefselmassage doen. Na de twee weken is dat volkomen veilig weer te doen.

Wat zit er in de behandeling?

  1. Huidmeting
    We meten eerst de conditie van je huid en met die waarden gaan we aan de slag. Dus als je vocht laag is, gaan we meer op je vocht gehalte werken of als je vet waarde laag is, gaan we meer op vet werken. Zo is jou behandeling altijd uniek.
  2. Reiniging
    Met de informatie van de huidmeting weet ik welke reinigingsmethode voor jou huid geschikt is, en gaan we jou huid voorbereiden op de behandeling.
  3. Bindweefselmassage
    De Hannah bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te door bloeden, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Hierdoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Boek nu online je afspraak!

Laden...