Contact info

Beukenhout 23
1787RB, Juliandorp
06-30254003
info@beautybyjindra.nl

Bruids make-up

Je trouwdag is uiteraard één van de mooiste dagen uit je leven. Maar ook een dag waarop jij er prachtig uit wilt zien. Wij begrijpen dat en geven je daarom de mogelijkheid de gewenste bruidsmake-up vooraf te bepalen door middel van een proef make-up. Een aantal dagen voor je trouwdag bekijken we samen welke make-up het beste bij jou, je trouwjurk en je accessoires past. Op je trouwdag zelf brengen we de vooraf bepaalde make-up aan zodat je nooit voor verrassingen kunt komen te staan. Je zal er schitterend uit zien op deze speciale dag. Samen bespreek ik met de toekomstige bruid haar wensen voor de make-up als ze voor een proefsessie in de salon komt. Ik zorg dat de make-up helemaal naar je wens is. Als je je fototoestel meeneemt, maak ik een foto van je zodat je telkens terug kunt kijken hoe het er ook alweer uit zag.

Op de trouwdag zelf kom ik aan huis of op het adres waar je dan verblijft en kan de bruid haar arrangement uitbreiden door ervoor te kiezen de moeders ook van make-up te laten voorzien.  Dit is een heel aangenaam begin van een dag vol spanning en verrassingen.

De proefsessie

Tijdens de proefsessie kun je bespreken of ik wat langer blijft en meegaat met de fotosessie of je kan voor de mogelijkheid kiezen dat ik avonds terug kom om na het diner je make-up aan te passen voor de avond. Als moeders, vriendinnen, zussen of getuigen ook hun make-up en kapsel willen laten doen is dit ook mogelijk als de tijd dit toelaat (ongeveer 45 min per persoon).

Wat houdt het in?

  1. Proef make-up
  2. Op de dag zelf, de make-up op locatie
  3. Make-up van Mac Cosmetics

Boek nu online je afspraak!

Laden...