Contact info

Beukenhout 23
1787RB, Juliandorp
06-30254003
info@beautybyjindra.nl

Rimpel reductie

Rimpels zijn als het ware littekens van de tijd. Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. De gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannah huidcoach.

Wat zijn de resultaten

Bij littekens is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden! Het litteken wordt beduidend soepeler en de kleur verbetert. Ook bijkomende hinder zoals jeuk, pijn, roodheid en verdikkingen verminderen aanzienlijk.

Wat zit er in de behandeling?

 1. Huidmeting
  Ik ga je huid nauwkeurig bekijken en opmeten met behulp van de skin analyser. Hierbij zal ik het vocht, vet en PH-gehalte van je huid opmeten. Hierdoor kan ik een behandeling op maat geven voor jouw huid!
 2. Reiniging
  Na de meting gaan we de huid reinigen. Aan de hand van de uitslagen van de meting weten we welke reiniging voor jou geschikt is.
 3. Peeling
  Na de reiniging gaan we aan de gang met de peeling. We verwijderen de dode huidcellen met als gevolg een mooie gladde huid.
 4. Verwijderen van onzuiverheden
  Hierna gaan we de huid nalopen op onzuiverheden.
 5. Rimpel reductie massage
  Bij deze massage wordt er specifiek op iedere rimpel gewerkt. De rimpels zijn minder diep en de huid voelt egaler. Deze massage is zeer intensief en kan soms als worden ervaren.
 6. Herstellen en beschermen van de huid
  Na de massage gaan we de huid herstellen en dat doen we met een crème die op jou huid is afgestemd.

Boek nu online je afspraak!

Laden...