Herfst/Winter behandeling

Herfst/Winter behandeling

Wil jij stralend de feestdagen in? Boek dan een Herfst/Winter Behandeling. Je huid krijgt een boost en je kan gaan stralen tijdens de feestdagen.

Wat zit er in de behandeling?

We meten eerst de conditie van je huid en met die waarden gaan we aan de slag. Dus als je vocht laag is, gaan we meer op je vocht gehalte werken of als je vet waarde laag is, gaan we meer op vet werken. Zo is jou behandeling altijd uniek.

Met de informatie van de huidmeting weet ik welke reinigingsmethode voor jou huid geschikt is, en gaan we jou huid voorbereiden op de behandeling.

Glycolics zijn fruitzuren. Deze zuren peelen de opperhuid. Het resultaat hiervan is een gladdere huidstructuur en een verbeterend opname vermogen. Het maakt rimpels minder diep.

De hannah bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te door bloeden, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Hierdoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Je krijgt een masker die voor jou huidtype op dat moment van toepassing is

Je krijgt een dagverzorging die voor jouw huid van toepassing is.

Boek nu online je afspraak!

Laden...